۱۳۹۷/۰۶/۲۵
عملیات هرس و قطع درختان خشك و پرخطر مدارس كهریزك اجرا شد
به منظور افزایش ضریب ایمنی دانش آموزان مدارس، درختان پرخطر مدارس هرس شد.

گزارش واحد فضای سبز شهرداری کهریزک

عملیات هرس و قطع درختان خشک و پرخطر مدارس کهریزک اجرا شد

به منظور افزایش ضریب ایمنی دانش آموزان مدارس، درختان پرخطر مدارس هرس شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ داریوش خطیر با اشاره به این خبر گفت: در آستانه آغاز سال تحصیلی باتوجه به درخواست مدیران واحدهای آموزشی، تیم واحد سيما ،‌منظر وفضاي سبز شهرداری کهریزک به مدارس اعزام شدند و علاوه بر هرس شاخ و برگ ها،  درختان پرخطری که به دلیل خشک شدن احتمال سقوط داشتند را پس از دریافت مجوز لازم، قطع کردند.

وی افزود: وجود درختان تنومند و خشک شده یکی از مخاطرات طبیعی محسوب می شود که در صورت وزش باد امکان سقوط و آسیب رساندن به دانش آموزان را دارد به همین منظور در بازدیدهای میدانی صورت گرفته از مدارس سطح شهر، دو درخت قطع و به جای آن نهال ها و درختچه های جدید غرس شد.

مسئول واحد سيما ،‌منظر وفضاي سبز شهرداری کهریزک اظهار داشت: مدیران مدارس و سایر اهالی شهر در صورت نیاز به بازپیرایی فضای سبز مدارس یا رفع خطر درختان فرسوده و خشک شده می توانند از طریق تماس با سامانه ۱۳۷ درخواست خود را اعلام کنند تا نیروهای واحد سيما ،‌منظر وفضاي سبز در کوتاهترین زمان نسبت به بازدید و اجرای درخواست آنها اقدام کنند.