جمعه, 30 شهريور 1397
 ۱۳۹۷/۰۲/۲۴

به گزارش معاونت خدمات شهری شهرداری کهریزک

اکیپ پاکسازی مهمان محله عمارت کهریزک شدند

در راستای پاسخگویی به مطالبات شهروندان و نظافت شهر، طرح پاکسازی محدوده خیابان عمارت از سوی نیروهای خدمات شهری شهرداری کهریزک به اجرا درآمد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ وحید فروغی با اشاره به این خبر گفت: خیابان عمارت یکی از نقاط مسکونی تازه تاسیس شهر محسوب می شود که به تازگی بخش قابل توجهی از اراضی مسکونی این محدوده مورد ساخت و ساز قرار گرفته است  از این رو وجود نخاله های ساختمانی، انباشتگی زباله ها، وجود جانوران موذی و ... یکی از معضلات اهالی محله محسوب می شد که علاوه بر آلایندگی بهداشت محیط، باعث ایجاد آلایندگی دیداری شده بود.

مسئول معاونت خدمات شهری در تکمیل این خبر گفت: به همین منظور باتوجه به درخواست شهروندان و بازدیدهای میدانی از سطح این محله، اکیپ نیروهای خدمات شهری در قالب طرحی یکروزه در این محله مستقر و عملیات طرح پاکيزگي را در این محله به اجرا درآوردند.

وی با تشریح این طرح گفت: در این عملیات، نیروهای خدمات شهری، جارو و نظافت معابر، شستشوی جداول و پیاده روها، لایروبی انهار ، پاکسازی محیط از نخاله و زباله و... را به اجرا درآورند که مجموعه این اقدامات رضایت اهالی محله را به همراه داشت.

فروغی خاطرنشان کرد: نیروهای خدمات شهری بر اساس وظایف ذاتی خود روزانه نظافت و رفت و روب تمامی محلات شهر به ویژه معابر اصلی را در دستور کار خود دارند اما شهروندانی که جهت پاکیزه سازی محل سکونتشان ، ضرورت بیشتری احساس می کنند می توانند درخواست خود را به طور حضوری یا از طریق سامانه 137 اعلام کنند تا در کوتاهترین زمان نسبت به اعزام اکیپ خدمات شهری جهت اجرای طرح ویژه پاکسازی در محله، اقدامات لازم صورت بگیرد.

DOURAN Portal V5.0.3.0

V5.0.3.0