جمعه, 30 شهريور 1397
 ۱۳۹۷/۰۲/۲۴

محسن یوسفی؛ مسئول امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری کهریزک خبر داد

برپایی کارگاه آموزشی هنر طراحي فرصتی طلایی برای هنرجویان کهریزک

به منظور ترویج فرهنگ طراحي و ایجاد شرایط مناسب جهت ایجاد فضای آموزشی برای همه شهروندان، دوره های آموزش طراحی در فرهنگسرای باقرالعلوم(ع) برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ محسن یوسفی با اعلام  این خبر گفت:  بر اساس نظرسنجی های صورت گرفته از کلاس های آموزشی برگزار شده در فرهنگسراهای شهر، دوره های طراحی یکی از پر مخاطب ترین  رشته های هنری محسوب می شود  به همین منظور در راستای تقویت استعداد شهروندان در رشته هنر طراحی و ایجاد بستر مناسب برای همه علاقه مندان، برگزاری دوره های طراحی در دستور کار  امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری کهریزک قرار گرفته است.

مسئول امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری کهریزک خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت تمایل مي توانند به فرهنگسرا باقر العلوم (ع) شركت نمايند .

DOURAN Portal V5.0.3.0

V5.0.3.0