جمعه, 30 شهريور 1397
 ۱۳۹۷/۰۲/۲۳

به گزارش واحد آموزش و طرح و برنامه شهرداری کهریزک

برگزاری کارگاه های تخصصی آموزشی برای آتش نشانان شهر

در راستای توانمندسازی نیروهای مرکز آتش نشانی شهرداری کهریزک، کارگاه های آموزشی تخصصی امداد و نجات و اطفای حریق درحال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهرکهریزک؛ مریم شرفی با اعلام این خبر گفت: باتوجه به اهمیت و ضرورت توانمندسازی نیروهای مرکز آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ، دوره های آموزشی تخصصی با مشارکت شهرداری کهریزک، باقرشهر و حسن آباد با حضور تمامی نیروهای مراکز آتش نشانی برگزار می شود.

مسئول واحد آموزش و طرح و برنامه شهرداری کهریزک اظهار داشت: این کارگاه های آموزشی شامل سه دوره اطفای حریق ساختمان های بلند، اجرای عملیات امداد و نجات چاه و نجات محبوسین از فضاهای سربسته می شود که با حضور کارشناسان باتجربه سازمان آتش نشانی  استانداری تهران، آموزش های لازم به نیروهای آتش نشانی شهرداری ها آموزش داده می شود.

وی خاطرنشان کرد: این دوره های آموزشی با هدف افزایش کمیت و کیفیت سطح عملیات های امداد و نجات و اطفای حریق از سوی نیروهای آتش نشانی پیش بینی شده است که در افزایش ضریب امنیت شهر تاثیر بسزایی دارد.

DOURAN Portal V5.0.3.0

V5.0.3.0