جمعه, 30 شهريور 1397
 ۱۳۹۷/۰۲/۲۰

به گزارش معاونت خدمات شهری شهرداری کهریزک

محوطه بازی کودکان بوستان معراج تامین روشنایی شد

بر اساس تاکید شهردار کهریزک‌ مبنی بر افزایش امنیت بوستان ها و تامین رفاه حال شهروندان، عملیات تامین روشنایی بوستان معراج آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ با تلاش واحد تاسیسات شهرداری کهریزک عملیات زیرسازی نصب پایه های چراغ روشنایی در بوستان معراج آغاز شده است.

وحید فروغی افزود: عملیات حفاری،‌بتن ریزی و لوله گذاری محوطه بوستان بازی کودکان و نقاط تاریک بوستان معراج از سوی واحد تاسیسات آغاز شده است و شرایط نصب ۱۷ پایه چراغ فراهم شده است.

وی خاطرنشان کرد: باتوجه به تکمیل این پروژه به زودی شاهد بهره برداری از این پروژه و روشن سازی پایه های چراغ روشنایی در این بوستان خواهیم بود.

مسئول معاونت خدمات شهرداری افزود: شهروندان درصورت مشاهده نقاط تاریک بوستان ها و معابر شهر می توانند درخواست خود را از طریق سامانه ۱۳۷ اعلام کنند تا پس از بازدید میدانی و تایید درخواست، اقدامات لازم‌جهت تامین روشنایی صورت بگیرد

DOURAN Portal V5.0.3.0

V5.0.3.0