۱۳۹۶/۱۰/۱۴
پایان اجرای طرح جهادی خدمات شهری در محله قلعه شیخ پایان
طرح جمع آوری نخاله های ساختمانی و پسماند در معابر محله قلعه شیخ اجرا شد .

داریوش خطیر، مسئول واحد خدمات شهری کهریزک خبر داد

پایان اجرای طرح جهادی خدمات شهری در محله قلعه شیخ پایان

طرح جمع آوری نخاله های ساختمانی و پسماند در معابر محله قلعه شیخ اجرا شد .

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ داریوش خطیر با اعلام این خبر گفت: در راستای اجرای طرح جهادی 20 روزه خدمات شهری جهت ساماندهی و پاکسازی محلات شهر کهریزک از وجود نخاله های ساختمانی ، اکیپ خدمات شهری با استقرار در محله قلعه شیخ این طرح را در معابر لاله اول تا لاله ششم به اجرا درآوردند .

مسئول واحد خدمات شهری شهرداری کهریزک در ادامه افزود: در این طرح جهادی تمامی نخاله های ساختمانی، خارو خاشاک، زباله های انباشته شده در گوشه و کنار محله قلعه شیخ در قالب 7- کامیون جمع آوری و به محل دفن زباله آرادکوه انتقال داده شد .

وی اظهار داشت: محله قلعه شیخ به دلیل همجواری با آستان امامزادگام ابراهیم و اسماعیل(ع) و آسایشگاه سالمندان همواره محل رفت و آمد تعداد بسیاری از اهالی شهر تهران و زائران محسوب می شود به همین منظور اجرای طرح جمع آوری پسماند و زباله های این محله علاوه بهبود اوضاع زیست محیطی محل، تاثیر بسزایی در زیباسازی و سالم سازی محیط دارد که پس از این شهروندان و اهالی محله می توانند با دقت و نظارت بیشتر بر فعالیت رانندگان متخلف از تخلیه نخاله های ساختمانی و تلنبار شدن زباله های خانگی در گوشه و کنار محل جلوگیری بعمل آورند .

باتوجه به موقعیت جغرافیایی محله قلعه شیخ ، علاوه بر اجرای طرح جهادی خدمات شهری، جمع آوری مستمر نخاله  و زباله های دفع شده غیر اصولی در این محله به طور مستمر به اجرا درمی آید .