۱۳۹۶/۰۶/۲۹
پیدا شدن جسد پسر از دل چاه، دست های آلوده پدر را رو كرد
شنبه شب بیست و پنجم شهریور ماه ساعت 22 یکی از اهالی شهر سراسیمه به مرکز آتش نشانی شهرداری کهریزک مراجعه کرد و از راز سربه مهر یک قتل، پرده برداشت.

«وحید فروغی» مسئول مرکز آتش نشانی شهرداری کهریزک خبر داد

پیدا شدن جسد پسر از دل چاه، دست های آلوده پدر را رو کرد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهرکهریزک؛ «وحید فروغی » با اعلام این خبر گفت: بلافاصله پس از دریافت خبر، نیروهای امداد و نجات ایستگاه شماره 2 عازم محل حادثه واقع در جاده روستای کبیرآباد شدند.

مسئول آتش نشانی کهریزک در تشریح این خبر گفت: پس از اعزام نیروهای آتش نشانی مشاهده شد نیروهای کلانتری کهریزک نیز در محل حضور دارند و بر اساس گفته نیروهای انتظامی فردی به نام«مهدی نوری دیداری» از سوی پدرش به قتل رسیده و جسد بیجان او داخل یک حلقه چاه 15 متری واقع در مکان مذکور انداخته شده است.

وی افزود: نیروهای امداد و نجات بلافاصله برای شناسایی محل دقیق حادثه، عملیات را آغاز کردند و متوجه شدند یک حلقه چاه در کنار سوله وجود دارد که گویا از سوی قاتل با دو ورقه آهنی و بتن مسدود شده بود.

نیروهای امداد و نجات آتش نشانی کهریزک پس ازبازگشایی دهانه چاه متوجه شدند که میله چاه 7 متر بدون آب و 8 متر درون آب قرار دارد که جستجوی آنها در بخش پرآب چاه به نتیجه نرسید بنابراین با استفاده از پمپ کف کش اقدام به تخلیه آب چاه کردند که باتوجه به بالا بودن سفره آب های زیرزمینی و بالا بودن عمق آب این عملیات به سختی انجام شد و سپس با تخلیه بیشتر آب چاه پاهای مقتول در انتهای چاه مشاهده شد که نیروهای امداد و نجات با استفاده از هارنس و طناب اقدام به بیرون کشیدن مقتول از چاه کردند و وی را تحویل نیروهای پزشک قانونی دادند و سپس لابا هماهنگی با بازپرس کشیک محل حادثه را ترک کردند.