۱۳۹۷/۰۴/۲۷
شفاف سازی تعرفه عوارض روی سایت شهرداری كهریزك
در راستای شفاف سازی درآمدهای شهرداری و آگاه رسانی شهروندان، تعرفه عوارض نوسازی در سایت شهرداری کهریزک اطلاع رسانی می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک

شفاف سازی تعرفه عوارض روی سایت شهرداری کهریزک

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ مهندس نعمت زاده با اعلام این خبر گفت: دریافت عوارض نوسازی املاک مسکونی و تجاری و صنعتی شهر یکی از درآمدهای پایدار شهرداری محسوب می شود که وصول به موقع این عوارض در پویایی شهر نقش بسزایی دارد.

شهردار کهریزک در ادامه افزود: به همین منظور با هدف اطلاع رسانی به شهروندان  تعرفه های سال 97 از طریق سایت شهرداری به عموم شهروندان شهر اطلاع رسانی می شود تا نسبت به پرداخت به موقع عوارض اقدام کنند.

وی اظهار داشت: در آخرین ممیزی انجام شده در شهر حدود 18هزار ملک مسکونی، تجاری، اداری و صنعتی در محدوده جغرافیایی شهر کهریزک شناسایی شده است که باتوجه به ثبت اطلاعات املاک، فیش عوارض نوسازی و پسماند برای هریک از املاک شهر صادر می شود وبه طور حضوری به مالکان تحویل داده می شود.