۱۳۹۷/۰۴/۲۵
آیین تجلیل و تكریم دختران مجموعه شهرداری كهریزك برگزار شد
به مناسبت فرا رسیدن روز میلاد حضرت معصومه(س) و گرامیداشت روز دختر؛ آیین تجلیل از دختران مجموعه اداری شهرداری کهریزک برگزار شد.

به گزارش واحد روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک

آیین تجلیل و تکریم دختران مجموعه شهرداری کهریزک برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ همزمان با دهه کرامت و روز ملی دختر ، مراسمی با حضور مسئولان واحد روابط عمومی،  امور بانوان و امور اداری شهرداری کهریزک و به نمایندگی از طرف مهندس نعمت زاده؛ شهردار کهریزک برگزار شد و به ۱۰ نفر از کارمندان دختر مجموعه شهرداری کهریزک لوح تقدیر و هدیه اهداء شد.

شهردار کهریزک پیام تبریک خود را به مناسبت میلاد حضرت معصومه(س)  و گرامیداشت مقام دختران در قالب این لوح به دختران این مجموعه ابلاغ کرد.

به مناسبت فرا رسیدن این ایام مبارک امروز جشن بزرگ روز دختر همراه با نمایشگاه عفاف و حجاب با مشارکت امور زنان و خانواده شهرداری باقرشهر در بوستان عطرسیب برگزار می شود وحضور برای عموم شهروندان به ویژه بانوان کهریزک در این مراسم آزاداست.

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱